Megyesi Éva Ingatlanközvetítő

Ajánlólevelek

Írja meg véleményét munkánkról az oldal alján található űrlapon keresztül és megjelenítjük itt a weboldalon!

A lakásomra 2 héten belül vevőt talált. Csak ajánlani tudom.  Csaba

 

Évát szívből ajánlom, ha ingatlant szeretne eladni vagy leendő otthonát megtalálni!
Korrekt, megbízható, tárgyilagos, sokrétű tapasztalattal, körültekintő szakmai felkészültséggel rendelkezik.
Segítőkészségét, empátiáját, őszinte, hitet, hogy nincs lehetetlensége - külön - hálásan köszönöm!
Marianna

 

Kedves Éva! Nagyon köszönöm a segítséget és közreműködést az ingatlan megvásárlással kapcsolatban ! Gyors , megbízható , határozott , segítőkész volt az egész folyamat alatt ! Nagyon köszönöm mégegyszer hogy sikerült ilyen gyorsan intézkedni véghez vinni az üzletet köszönöm! Tisztelettel: Markóné  2024.04.04.

 

Jó fej és tiszta anyukám, aranyos, ajánlom mindenkinek, nagyon őszinte. Ha vásárolnék házat, biztos hogy őt fogom megkérni, az tuti.

Ágnes, 2024.04.03.

 

Megyesi Évát régóta ismerem, más körülmények között találkoztunk, de akkor is nagyon adott a munkájára, így nem volt kétség hogy őt választom amikor lakás kiadást terveztünk.
Az ügylet során nagyon lelkiismeretesen, szakértelemmel, körültekintően járt el, hasznos gyakorlati tanácsokat kaptunk tőle, mindkét fél érdekeit szem előtt tartotta.
Jó szívvel ajánlom mert gyors, határozott, a
lakásunk kiadását is így intézte, szerintem rekord idő alatt!
Köszönjük Évi!
Julcsi,2024.04.03.

 

Megyesi Éva ügyes, energikus, megbízható, alapos és segítőkész. Elszántan hisz abban, amit csinál. Ezek a tulajdonságai teszik sikeressé és eredményessé munkáját.
Őszintén és szívből ajánlom őt, mert nekem már bizonyított:) Köszönöm!

Éva, 2024.03.26.

 

Évát csak is ajánlani tudjuk. Korrekt, rugalmas, megfelelő tudással és információkkal rendelkezik. Az adás-vétel kapcsán mindkét oldal érdekeire figyel. És nem utolsó sorban, igen finom volt a kis figyelmesség ajándék, amit az üzlet megkötése után kaptunk tőle :-).

Gábor, 2024,03.20.

 

Kedves, nagyon segítőkész, pontos. Szívét lelkét bele tette a munkájába mindenkinek tudom ajánlani!

Dani,2024.03.13.

 

Szórólapjáról ránk mosolygó, azonnali szimpátiával kezdődött kapcsolatunk Évával. Maximálisan ajánlom mindenkinek közvetlen, temperamentumos, korrekt, rugalmas munkáját. Köszönjük segítségét, határozott hozzáértésével gördülékenyen, gyorsan, sikerrel intézte ügyünket.

Anna és Dezső, 2024.02.27.

 

Évát maximálisan ajánlom, mivel nemcsak szakmailag, de emberileg is toppon van. Olyan  mint az Aranypók oda figyel a részletekre. Az ingatlanunk eladása kapcsán a megbízási díj kapcsán nagyon rugalmas volt és a kedvező ajánlat ellenére is szívvel lélekkel végezte a munkáját. Nem Ő volt az egyetlen ingatlanos, de Ő hozta az érdeklődők 80%-át. Jelenleg is a családban egy újabb ingatlan értékesítésével kívánjuk Őt megbízni és a közeljövőben HA INGATLAN, AKKOR MEGYESI ÉVA.........

Zoltán, 2024.02.14.

 

Csak ajánlani tudjuk! Több ingatlan eladásban segített nekünk, mindent pontosan precízen megszervezett és le is vezette teljesen az ügylet végéig. Teljesen önállóan az ügyfelei érdekeit szem előtt tartva dolgozik, és tényleg csak akkor kérdez ha valamit nem tud (mert előtte teljesen felkészül)! Szakmailag teljesen a helyzet magaslatán van, és mindenben szakmailag kompetens! Ilyen ingatlanost kívánok mindenkinek, aki eladna vagy éppen vásárolna ingatlant! Köszönjük szépen a munkáját és a segítségét!

Péter, 2024.01.04.

 

Első lakás vásárlóként, sajnos eleinte nem volt ilyen szerencsénk, mint Évával. Csalódottan, fáradtan és lelkesedésünket kicsit elveszítve találtunk rá Éva hirdetésére. Egyből felkaptam a fejemet, hogy végre egy korrekt, részletes leírás, hirdetés. A kapcsolatfelvétel után, olyan gördülékenyen és gyorsan történtek az események, hogy azon kaptuk magunkat, hogy uuuristen meg is van az otthonunk. Nagyon megnyugtató volt biztos kezekben tudni az ügyletünket. Éva mindent elkövetett, hogy flottul menjenek a dolgok, lelkiismeretesen képviselte az eladó és a mi érdekeinket is. Hála és köszönet érte neki!

Fanni, 2023.11.09.

 

Tisztelt Címzett!
Köszönöm sikeres ingatlanügyintézési munkáját, lakáseladás révén bíztam meg. Szakmai biztonságot és pozitivitást sugárzott ami megnyugtató volt a nehéz feladat mellett. Nagyon elégedett vagyok hogy ilyen őszinte és megbízható személy Megyesi Éva. Önnél nincs lehetetlen! Igazán nyerő! Köszönöm szépen mégegyszer! Üdv. Ilyés V.

 

Megyesi Éva az az ingatlan értékesítő akinek fontos mind az eladók mind pedig a vevők érdekeinek képviselete. Empatikus, kiemelkedő szakmai tudással, tapasztalattal, preciz, a részletekre való odafigyeléssel intézi az ingatlan ügyleteket. Energikus, célratörő, lelkiismeretes munkájával Nála teljes biztonságban tudhatja az eladási vagy éppen vételi folyamatot. Csak ajánlani tudom mindenkinek, nála a sikeres értékesítés kódolva van.

Írta: Márta, 2023.10.06.

 

Több alkalommal fordultam Évihez, segítséget kérve ingatlan bérbeadás kapcsán. Hihetetlen rátermettséggel, körültekintéssel, szakmai tudással szembesültem munkája során. Korrektsége, lelkiismeretessége, pontossága, kedvessége magával ragadó. Csak ajánlani tudom szakmai felkészültségét, precizitását. Mindig mosolygós, kedves és fáradhatatlan.
Köszönöm, hogy megismertelek és köszönöm munkádat.
Munkádban további sikereket, jó egészséget kívánok!

Írta: Zsuzsa, 2023.10.06.

 

Mindenkinek ajánlom, nagyon kedves, nagyon jó közvetítő. Köszönöm a segítséget a bajban. Köszönöm Éva.

Írta: Éva, 2023.09.29.

 

Mindenféle sallang és felesleges cécó nélkül zajlott a vásárlásunk. Véleményünk szerint ez ritka manapság már ebben a szakmában.
Köszönjük a gyors és rugalmas ügyintézést.

Írta: Lóránd, 2023.09.28.

 

Lelkiismeretes ingatlanközvetítő szakember, aki kedvességgel, empátiával végzi a rábízott feladatot. Mindenkinek ajánlani tudom. Remek bemutató videót alkalmazott így az ingatlan bemutatása sokkal látványosabb volt. Adott esetben ismerőseimnek is ajánlani fogom.

Írta: Gábor, 2023.09.10.

 

It was a real pleasure for us to do business with Eva. Her speed with which she picks things up is particularly nice. She sold the house and put all her passion into the sales text. We are happy that we chose her and that she helped us as Dutch people so well. She speaks good English so communication was no problem. I'm sure she sold the house to us fairly. We greatly appreciate this. We can recommend Eva to everyone. Thank you very much for the great cooperation.

Írta:  Willemiek 2023.09.08.

 

Éva is an excellent real estate agent. She has been very helpful in looking for a tenant to rent out our apartment. Èva was able to find a tenant quickly due to her resourcefulness. Her professionalism and competence are highly recommended.
Írta: Cammie 2023.09.04.

 

Egy nagyszerű élmény volt Megyesi Évával együtt dolgozni. Nagyon segítőkész, lelkes és szakmailag felkészült. Lakásom bérbeadása kapcsán kértem Évától segítséget , amit az elejétől a végéig nagyszerű odaadással és sikerrel végzett.
Megbízhatóságát, profizmusát és lelkes munkáját magas szinten merem ajánlani .

Írta: Miki  2023.08.27.
 

Egy váratlan esemény kapcsán kellett mihamarabb kiadó lakást keresnem és rátaláltam Éva egyik hirdetésére az ingatlan.com-on. Az egész folyamat az időpontegyeztetéstől a megtekintésen át a szerződéstervezetig, majd a végső átvételi dokumentum aláírásáig korrektül és simán zajlott. Mind az én, mind a bérbeadó fél érdekeit szem előtt tartva folyamatos kapcsolatban maradt és segített az időpontok lefixálásában, a közjegyző bevonásában és a szerződést tekintve mindkettőnk számára a kölcsönös bizalom lefektetésében. Maximálisan elégedett vagyok a munkájával! ????

írta: Panghy Márk, 2023.07.31.

 

I arrived in Budapest in early February, and after trying several different realtors for over 6 weeks, I found Eva on Ingatlan. In less than a week she had helped me secure a lease on an beautiful 1 bedroom house in a very nice neighborhood close to public transportation, shops, grocery stores you name it. Highly recommend, especially for those of us who aren't the best when it comes to speaking Hungarian.
írta: Simon R Knaus

 

Megyesi Évit kértem meg, hogy kiadó ingatlanomat hirdesse meg és intézze az ezzel járó dolgokat. Nagyon precíz, alapos, körültekintő hirdetést készített. Kedvessége, szakmai, angol nyelvi tudása kimagasló színvonalú. Pontossága, precizitása mindvégig kísérte munkája során. Az kiadó ingatlanom a hirdetést követő harmadik napon kiadásra került. Évi köszönöm munkádat, kedvességedet, tudásodat, szakmai tapasztalatodat! Másoknak is jó szívvel ajánlom! Ilyen Munkatársra lenne szükség az élet minden területén! ❤️
írta: Horogszegi Zsuzsanna

 

I am very grateful to know Eva. She is professional, kind, and punctual and handled everything as I asked her.
írta: Judit

 

Öröm volt Évával együttműködni! Rendkívül kedves, precíz és segítőkész volt. Szívből ajánlom mindnekinek!
írta: Gabi

 

Kiváló, profi munkavégzés, segítőkész hozzáállás. Kedves, megbízható, szakmailag felkészült. A szerződéskötéstől számított 10 napon belül nyélbeütötte az egész eladás cécóját. Mindenkinek szívből ajánlom.
írta: Szabó Józsefné


Kedves Éva! Köszönöm a precíz,gyors közreműködést. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen rövid idő alatt sikerült kiadni az ingatlanomat. Örülök, hogy az elvárásaimnak megfelelően lehetett intézni a dolgokat. Nagyon megvagyok elégedve. Mindenki figyelmébe szeretném ajánlani Éva munkáját, kedvességét, precizitását. Mégegyszer köszönöm szépen és a jövőben is számítani szeretnék a munkádra.
írta: Bertalan Toth


Korábbi rossz tapasztalataim miatt, enyhén szólva is fenntartásokkal kezeltem az ingatlanközvetítők szerepét a lakásom eladása kapcsán. Az élet mégis úgy hozta, hogy segítséget kellett kérnem ez ügyben. Megyesi Évát kértem meg az értékesítéssel kapcsolatban, utólag pedig világossá vált, hogy jobban nem is dönthettem volna. A folyamat elejétől a végéig, kezdve a lakás végigfotózásán át, az adás-vételi szerződésben nyújtott közreműködéséig, korábban számomra nem tapasztalt precizitással, felkészültséggel és profizmussal vitte végig az ügymenetet. Éva valódi Szakemberként segített át minket az eladás ügyes-bajos dolgain, ezzel meglepően gördülékennyé téve az egész projektet. Hozzáértésével és felkészültségével rengeteg időt és energiát spórolt meg nekünk, amiért szívből hálásak vagyunk neki. :) Ezek után bátran merem őt ajánlani bárkinek, aki ingatlan ügyben valódi szakember segítségét szeretné igénybe venni. Évával való együttműködésünk után kissé átgondolom magamban én is az ingatlanközvetítők munkájának indokoltságát. :))
írta: Kovács Arnold


I will strongly recommend to others to contact with you for real estate it's so nice to meet with you, you're sp generous and kind, fair,or co-operative in everything. If someone asked me about the percentage of your service, I will give you 100% you are pure professional in my opinion.
írta: Nasir Irfan Ahmed


Magas szakértelem,precíz és megbízható.Nagyon kedves,segítőkész. Köszönöm munkáját és bátran ajánlom mindenkinek!
írta: Zentai Béla


Maximálisan ajánlom Évát! Minden szempontból elégedett vagyok Vele. Szakmai tudása mellett, empatikus, pontos, lelkiismeretes, és nagyon rugalmas.Mindenben igyekszik segiteni. Ha legközelebb vásárolok ingatlant mindenképpen az Ő segitségével fogok.
írta: Dr. Simkó Andrea


Évát bíztuk meg, s jól döntöttünk. Az ingatlan a családok egyik legnagyobb értéke, annak eladása és vétele nagy figyelmet és precizitást igényel. Éva figyelme minden részletre kiterjedt, s nagyon profi módon és türelmesen terelgette a feleket a megegyezés előtt és után is. A lakás eladásra való felkészítésében is tudott segíteni. Csak ajánlani tudom őt, ha valaki megbízható hiteles szakembert keres ezen a területen.
írta: Kalotay Balázs


Külföldön élek, ezért fordultam Évához, aki a teljes ügyletet szenzációsan bonyolította le. Nekem igazán semmi dolgom nem volt, Éva intézett mindent, csak a szerződéskötésre jöttem Budapestre. Roppant gyorsan kelt el az ingatlanom, a fotók és a hirdetés szövege két hét alatt meghozta az eredményt! Maximálisan elégedett vagyok és csak ajánlani tudom a profi szolgáltatást.
írta: Kürten-Szabó Zsuzsa


Precíz és megbízható munkavégzés, empatikus, segítőkész, figyelmes hozzáállás. A lakáskiadás gördülékenyen és stresszmentesen ment, minden segítséget rögtön megkaptam, amire szükségem volt, bármilyen felmerülő kérdésre gyors és egyértelmű választ kaptam. Csak ajánlani tudom!
írta: Milibàk Edit


Éva segitségével gyorsan és várakozásunkon felüli áron sikerült kiadni a lakást. Gyors és felkészült az ingatlan kiadásban. Lelkiismeretes és maximális odafigyeléssel késziitette a szerződést, mindkét fél igényeit figyelembe véve. Köszönjük, a jövőben is hozzá fogunk fordulni.
írta: Zoltán Kolozsvári


Végtelen professzionalitás, segítőkészség, empátia. Ezek Éva legfőbb jellemzői. Mindenkinek csak ajánlani tudom. További sok sikert kívánok.
írta: Orbán Erika


Az ingatlanom eladásában Èva mellett más ingatlanirodákat is megbíztam, aki az összes megbízott közül a legtöbb potenciális vásárlót, illetve a végleges vevőt is hozta. A kommunikáció Èvával, gyors és zökkenőmentes, nagyon professzionálisan és eredményesen dolgozik. A leszerződött munkán kívül is mindenben segít amiben tud. Àtvette az ingatlant a volt bérlőimtől, a bérlők által otthagyott bútorokat,melyek a vevőnek nem kellettek, kérés nélkül ajánlotta fel hogy felteszi az internetre es segít a használt bútoroktól megszabadulni. Èppenezért segítségét nagyon szépen köszönöm és mindenkinek csak ajánlani tudom.         
írta: Dankó Dániel


Az ingatlant több ingatlaniroda is hirdette. Éva volt az egyedüli aki messzemenően, és profi módon tette a dolgát! Az adásvételhez kérés nélkül, mindent ami tőle telik, azt elintézet! Az ingatlannal teljesen képben volt, az extra, nem megszokott kérdésekre is válaszolt, illetve az extra kéréseket is igyekezett teljesíteni. Általában ha kifizetik a foglalót az ingatlanos kivonja magát az ügymenetből, de Éva végig ott van, és segít. Nagyon jó volt vele dolgozni. Csak ajánlani tudom, ha gyors, profi, szakmai ügyintézést vár az ember. Nagyon meg voltunk elégedve.
írta: Attila


A kapott szolgáltatásnál nem is vágyhatnék többre. Az ingatlan felmérését követő 4., az ingatlan meghirdetésével követően második napon értékesítésre került az ingatlan. A vételár pedig a közösön megállapított induló összeg több mint 120%-a. Éva nagyon gyorsan és intenzíven kommunikált minden szükséges lépéssel kapcsolatban. És bármilyen kérdésünkre szinte azonnal kaptunk választ. Csak ajánlani tudom.
írta: Viktor Rácz


Évával maximálisan meg vagyok elégedve!A lakáshirdetése pontos,minden részletre kiterjedő volt,az ügyintézès menete könnyű és gördülékeny volt,mert mindenre figyelt.Az ügyvéd úr és a hitelügyintéző hölgy is professzionálisan dolgozott,minden a legnagyobb körültekintéssel zajlott.Nagyon hàlás vagyok,ha valaha ismét lakást vennék,biztosan ismét őket választanám!
írta: Dr.Nagy Katinka


Nagyon elégedett vagyok Éva munkájával. Kedves, segítőkész. Gyors,precíz munkájának köszönhetően, nagyon rövid időn belül sikerült megállapodásra jutnunk a vevővel. Mindenkinek csak ajánlani tudom Évát. Igazi ingatlanos szakember. További munkáihoz sok sikert kívánok!
írta: Gabriella


Elmondhatatlanul boldogok vagyunk, hogy rá találtunk! Éva rendkívül kedves és segítőkész volt. A gyors és precíz közbenjárásának hála ,már az ingatlan megtekintésének napján sikerült megállapodásra jutnunk a tulajdonosokkal. Csak is ajánlani tudjuk másoknak ,akik ingatlant szeretnének vásárolni!
írta: Miklós


Éva nagy megelégedettségemre végezte sikeres munkáját. Nagyon kedves, pontos, türelmes, korrekt ingatlanos. Kitűnő minőségű képei és videója nagyban segítik ingatlanközvetítői tevékenységét. A lakás mutatásait jól vezette, megbeszéléseken segítőkészen, jó tanácsokkal segítette a lakás eladás egész folyamatát. Nekem Ó az ingatlanos. Továbbiakban sok sikert kívánva ajánlom másoknak is szakszerű közreműködését ingatlan ügyekben.
írta: Takács Károly


Nagyon meg voltunk elégedve Éva teljesítményével, rendkívül segítőkész, jól kommunikál. A továbbiakban is számítunk a segítségére, ha ingatlanról van szó. Ajánljuk masoknak is!
írta: Merényi Ivánné


Teljesen laikusként vágtam bele az ingatlanvásárlásba, Éva mindenben a segítségemre volt, részletesen ismertetett minden fontos szempontot, amit az ügymenet során szem előtt kell tartsak. Végig nagyon kedvesnek, korrektnek és megbízhatónak bizonyult, szívből ajánlom mindenkinek. Ja, és a végén kaptunk ajándék kulcstartót is!! :)
írta: Csenge


Mindenkinek csak ajánlani tudom Évát. Nagyon megbízhatóan és a felek nagy megelégedésére végezte a munkáját. Nagy szakértelemmel vitte végig az egész folyamatot.
írta: Varga Péter


Éva képei és szövegezése miatt figyeltem fel egy ingatlanra, amit ezzel egyidőben más irodák is hirdettek. Budapesttől 100 km-re lévő, vidéki ingatlan adásvételében való segédkezés és az ehhez szükséges lejárások és ügyintézés sem jelentettek neki problémát. Az ügymenet során amiben tudott igyekezett mindenben segíteni. Valóban ahogy sokan mások is írták mind a két fél igényeit figyelembe veszi és próbálja mindkét fél érdekeit szem előtt tartani. Nyugodt szívvel, bátran ajánlom mindenkinek!
írta: Péter


Mindenkinek csak ajánlani tudom Évát. Nagyon professzionális, segítőkész és kedves. Nagy szakértelemmel és türelemmel intézte az egész folyamatot. Segített életem első lakásnak a megtalálásban. Köszönök mindent!
írta: Kacsó Krisztina


Mindenkinek ajánlom Évát. Maximális szakértelem, kedves, közvetlen személy. :)
írta: Mónika Havasréti


Megyesi Éva megbízható, alapos munkát végez. Fontos számára mindkét fél képviselete. Tanácsaival, ötleteivel sokat segített nekünk. Mindenkinek ajánlom, aki szeretné bérbeadni, vagy eladni ingatlanját a piaci árnak megfelelően. Nagyon köszönöm a munkáját!
írta: Ruzicska Judit


Megyesi Éva proaktív és aktív, mindezt úgy teszi, hogy nem érzi nyomasztónak az ember. Tetszett, hogy nem szokásos sablonszöveget írt a hirdetésbe, hanem vette a fáradtságot, és utánanézett, mivel lehetne a kötelezően szükséges információkon túl megcifráztni a hirdetés szövegét, hogy felkeltse az érdeklődést. Gyors, figyelmes és kellően határozott egyéniség, ami ehhez a szakmához elengedhetetlen. Ezúton is köszönöm szépen a munkáját.
írta: Gősi Krisztina


Megyesi Évát ajánlom mindenkinek mert nagyon kedves segitökész ember.jol végzi a munkáját odafigyel mindnkire mind a két fél igényeit figyelembe veszi ugy alakitja a dolgokat hogy mind a két fél jol járjon. Munkájában pontos preciz.érdemes hozzá fordulni ingatlanügyben.
írta: Mezei Klára


Megyesi Évát, mint ingatlanos szakembert azoknak az embereknek ajánlom a figyelmükbe akik szeretnének egy profi, közvetlen, jó szándékú, racionálisan gondolkodó ingatlanossal felvenni a kapcsolatot. Az Évával való együttműködés mindenképpen gyümölcsöző lesz, ha létrejön adásvétel vagy sem. Értem ezt arra, hogy mind emberileg, mind üzletileg nagyon sokat lehet tőle tanulni. Ha kell bátorít, ha kell óvatosságra int ami nagyon nagy segítség egy lakásvásárláskor felfokozott érzelmi állapotban amikor nem biztos, hogy az ember teljesen objektíven látja a dolgokat. Személyes tapasztalatom alapján mondhatom, mentorként áll a vásárló/eladó háta mögött. Nagyon örülök, hogy megismertem, nekem ő testesíti meg az igazi ingatlanos szakembert.
írta: Kurunczi Mihály


I contact Eva, we are looking for a house for renting in District III, in Budapest. She was so kind and professional, and helped us with eficiency. I have only good words for her personal treatment and her work. Highly recommended.
írta: Cristina Toledo


Kedves Éva! Csak köszönettel tartozom, a rengeteg segítségért, amit nyújtottál nekem az ingatlan vásárlásakor figyelve a sajátos igényeimre és elvárásaimra. Bárkinek csak ajánlani tudom, mivel 1 nagyon segítőkész, és elfoglaltságát messzemenően ismerő ingatlanost ismerhettem meg személyében. Gratula és 1000. köszönet a segítségért.
írta: Tallér István


Megyesi Évával ingatlan eladás során kerültem kapcsolatba , miként 2 másik ingatlan közvetítővel is. Hármójuk közül Éva munkája, aktivitása, vezetett rövid időn belül az ingatlan értékesítéséhez. Közvetlen, határozott, munkáját teljes szívvel, lélekkel végzi. Szívesen ajánlom Őt bárkinek, aki ingatlant szeretne eladni vagy venni.
írta: Galanics Károlyné


Csak jót tudok mondani róla. Alapos, lelkiismeretes munkát végez. A szerződésben foglaltakon felül is segített, amikor csak tudott. Ha ingatlanközvetítőre lenne szükségem, újra őt választanám.
írta: P. Mátyás


这是我通过Megyesi Éva购买的人生中第一套公寓,我觉得非常幸运能遇到一位非常有经验、负责任、为客户考虑并且十分高效的房产经理。我们从第一次通过网上联络到最后完成购买只用了大约一周的时间,并且她帮我找到了优秀的律师,在和房主沟通过程中也能有效解决双方的问题和顾虑。我可以向想在匈牙利置业的外国人推荐她,你一定不会失望。
This is the first flat in my life that I bought through Megyesi Éva. I feel very lucky to meet a very experienced, responsible, customer-oriented and efficient real estate manager. It only took about a week from the first online contact to the final completion of the purchase, and she helped me find an excellent lawyer, who was able to effectively resolve the issues and concerns of both parties in the process of communicating with the owner. I can recommend her to foreigners who want to buy property in Hungary, you will not be disappointed.
írta: Jinsong


Megyesi Éva figyelmessége, alapos munkája, azonnali reakciója, intézkedése , kedvessége felénk, mint vevő pozitívan megnyerő volt. Az eladói és a vevői oldalt is tökéletes precizitással képviselte. Szívesen fogjuk ajánlani, benne nem lehet csalódni. Köszönet a munkájáért, és további sok sikert kívánunk Neki!
írta: Márton Csabáné


Hosszas keresés után találtam meg Megyesi Éva személyében a legmegfelelőbb embert az ingatlanom értékesítésére. Ő volt az, aki már az első beszélgetés során bizalmat ébresztett bennem és a munkakapcsolatunk tartama alatt ez a bizalom egyre csak erősödött. Nem akart se rábeszélni, se lebeszélni, kifinomult érzékkel találta meg a hangot az ügyfelekkel. Ennek köszönhetően sikerült is értékesítenie az ingatlant. Ezúton is köszönöm neki a segítséget. Ajánlom Őt mindenkinek!
írta: Szűcsi Józsefné


Szeretettel, jó szívvel ajánlom figyelmükbe Megyesi Éva ingatlanértékesítőt. Lakásom eladásához kerestem lehetőséget, mikor megtaláltam Éva szórólapját a postaládámban. Nem keresgéltem tovább, nem csalódtam a megérzésemben! Kiváló szakmai tudásának, ember ismeretének, türelmének köszönhető, hogy viszonylag rövid idő alatt eladhatom a lakásomat. A lakás bemutatását minden esetben nagy gondossággal, precizitással készítette elő. A bemutatásnál mindig figyelt arra, hogy az érdeklődőket mindenre kiterjedően, korrekt módon tájékoztassa. Megyesi Éva lelkesen, nagy hozzáértéssel végezte a munkáját. Kiválóan koordinálta a teendőket velem, a Vevővel, valamint a Vevő Ügyvédjével. Ennek köszönhetően a Vevő Ügyvédjének munkáját is nagymértékben megkönnyítette. Az Ügyvéd megjegyezte, hogy "ilyen kiválóan előkészített "Adásvételi szerződést ritkán tud készíteni. Időben, pontosan megkapott minden szükséges információt Évától. Egyetértek Éva gyerekeivel, miszerint ez a munka Évának való. Ezt a munkát csak az Évához hasonló hozzáállású embereknek lenne szabad végezni.
írta: Dekker Gézáné


Megyesi Évával ingatlanom eladása okán kerültem kapcsolatba , miként 2 másik ingatlan közvetítővel is. Hármójuk közül Éva volt az, aki töretlen lelkesedéssel végezte a dolgát, messze túlmenve a tőle elvárható magatartáson. Az ingatlant korrekt módon mutatta be, s szakszerű tanácsainak köszönhetően az értékesítés sikeres volt. Jó szívvel tudom mindenkinek őt ajánlani.
írta: dr.Király Edit


Szeretettel ajánlom figyelmükbe Megyesi Éva ingatlanközvetítőt. Személy szerint egy ingatlan megtekintésekor találkoztam vele. A lakás bemutatását jól előkészítette, és mind az előzetes telefonos beszélgetések során, mind a helyszínen ellátott a szükséges információkkal. Segítőkészen és őszintén mutatta be a lakást, nem rejtegetve az adott ingatlan hibáit sem. Kapcsolatban áll ügyvéddel és sokféle kivitelezővel, mesterrel is. Végül nem azt az ingatlant vettem meg, amit akkor megnéztem, de ezután is segített nekem a felújítással kapcsolatos kérdésekben.
írta: Orbán ÁronKapcsolati űrlap

Küldje el véleményét és megjelenítjük itt a weboldalon!

Az Ön neve*

Email cím*

Telefonszám*

Üzenet szövege

Küldés


Kedves {{ugyfelnev}}!


Köszönjük a www.megyesievaingatlan.hu weboldalon keresztül elküldött érdeklődését, melyet sikeresen regisztráltunk rendszerünkben.

Kollégánk hamarosan megkeresi Önt.


Türelmét addig is köszönjük!

Üdvözlettel,

Megyesi Éva Ingatlaniroda

Hiba történt!